ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Официално: Ясно е кога отваря мол Plovdiv Plaza!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 31.10.2018Коментари (3)43828
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5

11 коментара за Mall Plovdiv Plaza
Тук има:
Мол Plovdiv Plaza ще отвори врати на 22 ноември, четвъртък, с много забавления, вълнуващи изненади и специални промоции на дългоочаквани модни брандове. От търговския център обаче смятат да продължат с изненадите и разширението на микса от атрактивни марки и магазини и през следващите месеци.

Освен че до броени дни жителите на Пловдив и региона ще пазаруват от световни гиганти като ИКЕА, ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, ССС Shoes&Bags, LC Waikiki и H&M, те ще имат привилегията да са клиенти и на International Celebrity Brands (ICB), US Polo, Sergio Barone.

“На 22 ноември ще бъде поставено само началото, предстоят още много изненади за Пловдив. Работим усилено и ще продължи да работим за допълването на микса от брандове и услуги, за да бъде пазаруването в PLOVDIV PLAZA истински вълнуващо и да расте с всеки изминал месец. Освен това, ще се погрижим и за забавлението на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D изживяване от ново поколение напълно безплатно, а в търговския център постоянно ще се организират събития, концерти и спектакли на любими изпълнители, за да превърнем PLOVDIV PLAZA в любимо място за забавление на хора от всички възрасти всеки ден“, сподели Къртис Кауърд, управляващ съдружник в Arceland Group.

Още с отварянето на мола, посетителите на PLOVDIV PLAZA ще имат възможност да пазаруват от добре познатите на всички колекции дамски, мъжки и детски облекла на LC Waikiki.

Привържениците на изтънчения и аристократичен стил ще бъдат очаровани от моделите на U.S. POLO ASSN. – едноименната марка на най-старата асоциация по поло спорт в света, която предлага мъжко, дамско и детско облекло, обувки, чанти, аксесоари, бельо и домашен текстил. А в магазина на Sergio Barone ще намерят изискана мода за силния пол.

Свой първи магазин не само в Пловдив, но в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – водеща верига магазини за мода, представящи марки на известни личности. Сред световните брандове, които ще може да се видят там са Jennifer Lopez, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Massimo Zardi, предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени облекла и аксесоари от естествени материали също прави своя дебют в Пловдив с магазин в PLOVDIV PLAZA. За разнообразието от марки при обувките ще се погрижи добре познатият в цяла Европа бранд ССС Shoes&Bags, който ще е сред първите отворили още на 22 ноември.

Миксът от впечатляващи модни брандове в PLOVDIV PLAZA ще се допълва и от богат избор на стилни аксесоари и бижута. Със или без повод магазините на Invoke, Imiks и My Silver са мястото, където всеки ще намери подарък за скъп човек или идеално допълнение към официалния тоалет или ежедневно облекло.

Всички пловдивчани с вкус към дизайнерските бижута и с чувство за естетика към модерните, изискани, красиви и ценни неща ще имат повод за голяма радост — специализираните бутици за бижута REDS също ще бъдат представени в PLOVDIV PLAZA. Посетителите на мола ще може да избират между последните колекции бижута и часовници на хитовите марки Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano, Maserati и много други.

С отварянето на търговския център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще отвори и SWATCH. Феновете на марката ще намерят актуалните цветни и винаги изненадващи колекции. Отдавна часовникът е много повече от необходим ориентир за времето. Що се отнася до аксесоарите SWATCH, те са уникални и лесно се съчетават с всеки стил и начин на живот.

Пловдивчани ще могат лесно да създадат своя стил и в дома с многообразието от най-новите модели бяла и черна техника или високотехнологични джаджи на "Техномаркет". Защото Пловдив заслужава най-доброто!


Още по темата: общо новини по темата: 55
11.11.2023 »
17.02.2022 »
17.11.2021 »
28.04.2021 »
04.08.2020 »
26.06.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Правят огромна грешка с това, че не сложиха едно кино в мол-а
+1
 
 
На оригиналните китайски стоки - китайските ментета. Промоция, първия ден пълна лудница, кредити, инфаркти, след някой месец само хранителния супер и киното ще плащат тока и почистването.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: