ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Защо панталонът тип "потур" е толкова харесван от силния пол?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 05.11.2018Коментари (3)6290
От тесни прилепнали клинове до спортни панталони тип потури – мъжете са доста разнообразни в избора си на спортни панталони. От това  дали предпочитат по-свободни или по тялото долни облекла изборът е наистина доста разнообразен. През последните няколко години наблюдаваме един доста интересен акцент и то към по-свободните панталони, които мъжете носят. Свлечените "гащи“ не само че са много модерни, но и на практика господата ги харесват поради това, че са изключително практични и комфортни. Когато видим мъж с потури това ни навежда на мисълта, че това е човек, който обича свободата на движенията. Несъмнено долнище или потур са подходящо облекло за разходка, ежедневни занимания както и дори за работа, ако тя изисква някакъв специален дрес код. Но ако работите в магазин за велосипеди ефектната ви визия и стил по-скоро ще привлече  повече клиенти отколкото да погледнат на стайлинга ви с повдигнати вежди.

Мъжки долнища и потури предлагат от доста фешън магазини за мъжка мода. Ако и вие харесвате този начин на обличане можете да откриете най-актуалните  модели спортни и удобни мъжки облекла на FASHIONMIX. Всеки сезон се отбелязва с разнообразни материи. Така както дамите имат специално отношение към платната от лен или чист памук, така и тук при мъжката мода има предпочитан текстил, който не само, че е максимално приятен към допира на кожата, но освен това наистина предлага едно невероятно излъчване и собствен стил. Кройката тип потур навлиза в мъжката мода още с рап стила. Ако помните как бяха облечени един от най-популярните рап изпълнители ще забележите изключително много прилики с долнищата и потурите, които днес намирате в магазините за мъжки облекла. Ако тази свободолюбива музика, която се изправя пред правилата и нормите, които се налагаха в САЩ провокира младото общество и го накара да му подражава то сега това, което се забелязва именно тази тенденция към проява на по-свободомислеща и съвременна визия. Нямаме предвид, че всеки мъж, който носи смъкнато долнище или потур се причислява към някоя от гангстерските групи, с които се свързваха рап изпълнителите  Напротив, тук става въпрос за перфектния моден аутфит. А основното при покупката на долища и потури е в това, че на практика това са облекла, които са подходящи за всеки сезон. производителите дори предлагат модели, които са изработени от по-плътни материи, дори с лека вата, което предполага топлина и комфорт дори при най-ниски температури.

Ако си мислите, че ще изглеждате екстравагантно и впечатляващо, а освен това ще се чувствате и доста удобно в новия си потур  то сега е монета да се запознаете с едни от най-новите модели мъжки облекла. С кожени акценти, цветни кантове, ципове и всякакви други интересни декорации долнищата и потурите от FASHIONMIX ще се превърнат в любимите ви ежедневни панталони. Вземете ги сега на уникална цена и бъдете в крак с тенденциите в мъжката мода. Всеки сезон има свой цвят и материя и именно тук ще откриете интересни и супер секси модели, които да носите в ежедневието си. За мъжа със собствен стил и индивидуално излъчване предложенията са за атрактивен потур или широки долнища предоставени от FashionMIX.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Може и да са им удобни, не знам, но визуално ги превръщат в един гротесков образ. Когато и да ги видя с техните кози брадички и смъкнати или вклинени "панталони", се чудя защо си го причиняват в името на тази мода, която налага напоследък безполов модел?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: