ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин изчезна безследно! Брат му е отчаян, но не спира да го търси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:42 / 30.11.2018Коментари (0)11779
©
Пловдивчанинът Николай Стоянов Дупинов е в неизвестност от 13 октомври 2018 г., научи "Марица“. Той работи към БДЖ - Превозна служба Пловдив като началник- влак над 15 години. Последният му курс е бил на 13 октомври по маршрут Пещера - Пловдив. Някои от колегите му са го видели да си тръгва същия ден в 8,30 ч. от службата на бул. "Васил Априлов“ с работни дрехи, след което следите му се губят. Следващата му смяна била на 14 октомври вечерта. След като не се явил на работа, без да се обади, че ще отсъства, станало ясно, че предния ден не се е прибрал в дома си. Адресът му е ул. "Буная“ 3 в кв.“Изгрев“, бл. 202.

Николай Дупинов е ерген и най-малкият от трима братя. Роден е на 18 декември 1968 г. Живеел заедно с брат си Георги, който имал здравословни проблеми със сърцето и също бил ерген. Два дни след изчезването на Николай Георги подал жалба в 6-о РУ на МВР. Преди седмица обаче внезапно е починал на улицата, близо до дома си. Случая с Николай остава да следи третият брат Дело Георгиев. Пред репортер на "Марица“ той обясни, че има доста мистериозни неща около изчезването на Николай. Двамата имали уговорка да се срещнат на 13 октомври в дома на Дело на ул. "Коматевско шосе“, но жепеецът не отишъл, а мобилният му телефон бил изключен. На 16 октомври вечерта бил в букмейкърски клуб в търговски център "Европа“ в ЖР "Тракия“, където гледал футболната среща между България и Норвегия. Там се видял с негов съученик от училище "Димчо Дебелянов“ - Любо, по прякор Кравата, който карал такси. След това нито той, нито служителите на заведението са го виждали. Николай ходел там от време на време, за да играе еврофутбол, като залагал между 10 и 15 лв.

Колегите му, както и брат му Дело недоумяват какво може да се е случило с Николай. Познават го като кротък и благороден човек и точен в работата си. Той не се е оплаквал пред никого, че има проблеми или да е получавал заплахи. Това, което се знае за него, е, че е дължал пари на няколко души, включително и на брат си Дело. Имал и кредит от банка и ВСК към БДЖ. Заплатата, която получавал, била около 1000 лв. с месечните бонуси. Нямал сериозна приятелка, не бил шофьор и не притежавал лек автомобил. Сред колегите му се носят различни версии за изчезването - че е затънал с много пари заради залозите, че се е забъркал в схема с наркотици или че е станал неудобен свидетел, след което убит.

Брат му Дело, както и колегите му не са доволни от разследването на полицията до момента. Органите на реда все още не били ходили в дома на Николай на оглед. Не били разгледани и камерите около заведението в ЖР "Тракия“. Брат му искал да се проследят последните разговори от мобилния му телефон, но разследващите полицаи казали, че нямали нареждане, а и средства за това. Обяснили, че Николай има чисто досие и това още повече затруднявало разследването.

"Запознат съм със случая, но няма да разговарям с близките на изчезналия през медиите. Нека дойдат при мен и да пуснат жалба, ще им отговорим как се работи по случая". Това заяви лаконично директорът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков на репортерското запитване какви действия се извършват от органите на реда по издирването на Николай.

Търсенето на изчезналия мъж не е спирало след подаването на сигнала. Той официално е обявен за издирване. Разпитвани са негови близки, познати, колеги и са събрани данни за движението му в дните преди и малко след като не се е явил на работа.

Все още обаче не е установено къде се намира Николай, но разследващите са категорични, че към момента при тях няма данни за някакво извършено престъпление спрямо него.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: