ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Младежът, изгаврил се брутално със столични полицаи и "почнал да бега, бате" , стана тотален хит в интернет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 08.12.2018Коментари (3)9973
© Фейсбук
"Почвам да бегам, бате“ – клипът, в който младеж провокира полицаи да го гонят и "превъртя“ интернет, ще се лее и в кючек.

Видеото стана толкова популярно, че само за 24 часа надхвърли 1 милион гледания и се превърна в най-споделяната реплика във Фейсбук. Огнян Димитров, който се изгаври с патрулиращи полицаи като им пожела бакшиши, вече е истинска фейсбук знаменитост. Той работи в известен столичен чалга клуб, където са в еуфория от внезапната известност на служителя си.

"Диджеят пускаше поздрави цяла вечер, имаше и бутон дето като го натиснеше чуваш "Почвам да бегам, бате“, похвали се зашеметеният Огнян пред "Блиц". В кръчмата дори са пуснали специална графика на плазмите си, като за представяне на едноименния филм. А гост-изпълнителите на заведението не скрили интереса си да импровизират с песен, посветена на видеото. Самият Огнян не смогвал да отговаря на фенове във фейсбук, разказват негови колеги, с които отпразнувал неочакваната популярност.

Явно хората доста са набрали, коментират те и цитират част от реакциите им: "Толкова истина има в клипа! Това е България! Ейй това е човека на месеца!! Какво го гонят, пожела им яко бакшиши,а те точно това си чакат. Да не се правят на щипани госпожици!“. Само за едно денонощие освен лавинообразното разпространение на клипа, в социалните мрежи се появиха и десетки колажи, посветени на "Почвам да бегам, бате“ – от анимационни картинки до шампиони-бегачи. "Бегачът бате“ сериозно се вдъхновил и дори се чудел как да го превърне в бизнес, виждайки реакцията в социалните мрежи, въпреки съветите на близките си.

"Не ме арестуваха, само ми записаха личните данни. Сега ако ме видят, може и да ме харесат.", смее се внезапно прочулият се Огнян, който разучил, че може и да ги зобикаля със специално приложение.

Един от последните хитове и в специализираните граждански групи за КАТ е именно мобилна апликация "Моят патрул“, чрез която шофьорите тагват местоположението на полицаите на картата и така се информират помежду си къде проверяват. Приложението е хит в Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Черна Гора, където вече има над 300 000 "ловци на патрулки“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега може да се очаква бум от подобни прояви от страна на подрастващото поколение в близките 1 - 2 години. Децата надали ще се гаврят с полицаи, но учителите им със сигурност ще са на мушката. Дано поне това ги свали от покривите на влаковете.
0
 
 
Поредното малко разлигавено лайно! Утре като се нацепи в някое дърво, ще чака на полицаите да го вазят и да му спасяват безсмисления жалък живот...
+5
 
 
Крайно време е полицаите да почнат да ги отстрелват такива...че само заемат място
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: