ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поставиха билборд с лесбийки на оживен булевард в Пловдив!
Автор: Васил Динев 15:42 / 14.12.2018Коментари (41)17998
© Plovdiv24.bg
Възмутен пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели онова, на което е станал свидетел днес: "Здравейте! Мястото е булевард "Марица юг" в Пловдив! Искам да изкажа възмущението си да се рекламира определен вид сексуално поведение чрез билбордове. Искат равни права, а точно тези хора нарушават моите права, като натрапват на мен и моите деца нещо, което не одобрявам". 

Припомняме, че подобни изображения бяха поставени и във Варна и Бургас. Билбордовете от кампанията за толерантност към еднополовите двойки обаче предизвика скандал в морската ни столица. Един от плакатите беше залят с боя от недоволни жители на града. След случката и след сигнали на граждани билбордовете бяха свалени.


Още по темата: общо новини по темата: 4
17.12.2018 »
15.12.2018 »
27.04.2009 »
08.04.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.12.2018 г.
0
 
 
Всеки има право да бъде каквъто си иска - стига тези състояния да са постоянни, а не днес такъв , утре такъв и т.н. В случая коментарите са малко груби. Имайки предивид , че през 2019 Пловдив ще културна столица. Гей/Лесбийка не се разждаш. То следствие на това което едно дете/човек вижда и осмисля. Виждал съм лесбийка да прави съвкупкление с мъж. Въпрос на нагласа е... Просто като цяло според мен проблема , че тема за секса , се третира по-различен - веднъж на някого удобно да е гей , после му удобно да нормален. Секса вече е не сравним с любовта , когато е удоволствие да бъде с някого , а не само нагон. А билборда не виждам нищо нередно освен две моми , които са се прегърнали, като изключим посланието не виждам кой знае какво нередно. А и да всеки има право да бъде какъвто желае , стига да не влиза в разрез с моралните принципи и да се използва за облага - стига това е да природата му , а не моментно състояние. Вече си мисля , че трябва да има промени в личната карта с нови полета: ГЕЙ/ ЛЕСБИЙКА , ВЕГАН/НОРМАЛЕН и предполагам , че други групи ще се появят в следващата година...
-4
 
 
ВЪН пе*алите ОТ България! ДА С ИХОДЯТ В ГЕЙСКА ЕВРОПАыДА ИМ СЕ РАДВАТ ТАМ АРАБСКИТЕ БЕЖАНЦИ!!!!
-2
 
 
Тук пе*алите са се регестрирали по няколко ника и пишат ли пиша в цакита на гнусотииге си! Ние,нормабните хора,със семейства,нетолератгите към извратените мерзости заряваме пари за болни деца, за кувьози, събираме пластмасови капачки и т.н.А на тия извратеняци Европа,педераскта Европа им дава пари на готово да слагат гнуснит еси билбордове! НЕ СМЕ ТОЛЕРАТНТИ И НЯМА ДА БЪДЕМ!
на 14.12.2018 г.
-2
 
 
И какво направиха варненци ??? Заляха гнусните билбордове със зелена боя !!! И педалските организации си ги свалиха !!! Какво чакаме още пловдивчани ? Нека последваме примера на Варна ! пе****си , лесбийки и други сбърканяци - да си практикуват техниките у дома , демокрация е . Но никой не им е длъжен да гледа на улицата пропагандата им !!!!!
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 14.12.2018 г.
+1
 
 
Като гледам как моментално се почват споровете си мисля, че поставянето на такава тема на билборда е по-дълбоко замислена. Защото първо трябва да се запитаме кой може да е платил?! Второ да го свържем с това, че русофилите и т.н. "патриоти" залагат точно на тая тема да печелят електорат, като насаждат виждането , че запада е развратен. Тогава кой има пари и кой интерес от разпалване на такъв спор! Нека сами си отговорим!
-4
 
 
Има една популярна мисъл на Джордж Оруел, която е доста перефразирана, но в същността си казва, че най-голямата ценност на демокрацията е свободата да можеш да кажеш това което другите не искат да чуят. Европейска столица на културата ли ще бъдем или балканска столица на културата?
-4
 
 
Възмутителното е, че сред нас живеят дебили, като ipb и marion, които имат мислене от Средновековието и на които пипето им е толкова малко, че не схващат, че гей не се става, а се раждаш такъв!
-2
 
 
Нищо възмутително не забелязвам. Който го възмущава да не гледа нагоре. Като чета част от коментарите, съм все по-убеден, че сме едно поколение назад в развитието и мисленето от белите държави.
-2
 
 
ей, аман от 'моралисти'... значи две човешки същества да се държат за ръка или да се прегърнат е деградация и национален проблем, но нямате нищо против да гледате пр*ститутки всяка вечер по биг брадър, нямате против да се трепете като животни по кръстовища заради едното засичане, нямате против да ви облъчват с религии докато същите тези хора изнасилват деца и си купуват мерцедеси за по 200бона... смешни, тесногръди дребни душици.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: