ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо спря пропадането! Малко зрители видяха най-изразителната победа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 15.12.2018Коментари (9)7312
Локомотив Пловдив победи Ботев (Враца) с 4:0 в мач от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра пред твърде малко зрители на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бирсент Карагарен (61), Вилим Посинкович (68, 81) и Ален Ожболт (90+2) се разписаха за "смърфовете".

Това беше и последен двубой на черно-белите за 2018 година, с който те най-после прекъснаха негативната си серия от 6 поредни срещи без победа. С успеха Локо се изкачи на 8-о място във временното класиране и вече е с актив от 25 точки. Победата е най-изразителна за Локомотив през настоящия сезон.

Първа добра възможност в мача дойде още в 7-ата минута пред вратата на гостите. Бирсент Карагарен получи дълъг пас на десния фланг, напредна и центрира отлично към Анте Аралица в наказателното поле. Там обаче нападателят шутира много слабо и след рикошет топката излезе в корнер.

Пет минути по-късно Димитър Илиев бе фаулиран пред наказателното поле. Зад топката застана Асен Георгиев, който прехвърли стената, но вратарят Красимир Костов изби почти от голлинията в корнер.

Малко след това намиращият се в слаба форма Анте Аралица направи още един непростим пропуск.

В 40-ата минута дойде редът и на Посинкович да пропусне. Той получи отляво, финтира бранител на Ботев и шутира с левия крак, но Костов отрази и топката излезе в ъглов удар.

Мъките за Локо свършиха в 61-ата минута, когато резултатът най-после бе открит. Това стана след перфектна 3-ходова комбинация. Стивън Езе изнесе топката с пас към Димитър Илиев, който моментално изведе Бирсент Карагарен по дясното крило. Нападателят напредна и с мощен шут с десния крак прати топката в близкия ъгъл на вратата на Красимир Костов за 1:0.

В 68-ата минута черно-белите удвоиха преднината си. Димитър Илиев се пребори за една топка и изведе Бирсент Карагарен отдясно. Последва ниско центриране назад към точката за дузпа, където Вилим Посинкович засече с крак за 2:0. Това бе първи гол за хърватина с екипа на Локомотив.

В 81-ата минута Посинкович се разписа за втори път. Той бе изведен през центъра сам срещу вратаря на гостите и хладнокръвно шутира покрай него за 3:0.

В добавеното време Димитър Илиев отправи силен шут, който бе отразен от вратаря. Ален Ожболт обаче притича и направи успешна добавка за окончателното 4:0.

Локо игра в състав:


Мартин Луков, Милош Петрович (52- Елитон Жуниор), Асен Георгиев, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Янко Ангелов, Игор Банович, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Вилим Посинкович (84- Мустафа Абдулахи), Анте Аралица (67- Ален Ожболт).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво този път се раздадохме.Играта второто полувреме беше страхотна.Не разбирам само защо не играхте така срещу папагалите.Само Локо пд
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 15.12.2018 г.
+1
 
 
важното ,чи на тоя мач беши цялата художествено-творческа интелигенция на града -поети, писатели, художници, антиквари, юристи, лекари, аптекари ,космонафти, политици , генерали -саде Л око и бай Арапович и бай Крошарски -завинаги от нас . юруууш
-5
 
 
Играхме прекрасно и заслужено победихме! Днес отбора беше в пълен състав и това си пролича. Ако беше така и в предишните 3-4 мача, със сигурност щяхме да имаме повече точки днес! Лошото е, че собственика ни е палячо и няма как да се очаква стабилност и просперитет. Треньора и отбора нямат общо. Хората си вършат работата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: