ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Как да превърнем най-съкровените си желания в реалност?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:05 / 31.12.2018Коментари (0)7658
©
Новата година е най-подходящия момент, в който най-съкровените ви желания могат да се превърнат в реалност. В този период енергията, която е около вас, става по-силна и с нейна помощ можете да осъществите мечтите си и да станете по-щастливи.

Много често Вселената откликва на молбите на хората и им помага да реализират намеренията си. Някои неща обаче не съответстват на нейните закони. Преди да направите списъка си с желания за следващата година, е добре да си дадете сметка кои от тях няма как да се сбъднат. За да могат всичките ви мечти да се превърнат в реалност, вижте какво е позволено да си пожелаете в новогодишната нощ, за да избегнете неприятностите през 2019 година.

Нуждите на съвременния човек са тясно свързани с материалното благосъстояние. Ето защо най-често за новата година хората си пожелават пари, а някои дори искат определена сума. Разбира се, в това желание няма нищо лошо, но има голяма вероятност никога да не се сбъдне. Вместо да молите Вселената за пари, можете просто да поискате финансовото ви положение да се подобри или пък по-добре платена работа. В този случай за изпълнение на желанието ви ще допринесе не само Вселената, но покровителката на 2019 година - земната свиня.

Друго нещо, което е добре да знаете, е, че вашето желание не трябва да донесе беди на околните. Затова и не си заслужава да молите Вселената да накаже враговете ви. Ако мечтата ви носи негативен характер, енергията й може да се обърне срещу вас и идващата година ще ви донесе много неприятности!

Много хора смятат погрешно, че желанието е способно да изпълнява функцията на любовна магия, но в действителност не е така. Ако искате да намерите любовта, не трябва да молите Вселената за конкретен човек, тъй като мечтата ви трябва да е свързана само с вас.

Не трябва да си пожелавате нещо, използвайки частицата "не", защото резултатът ще бъде обратен на това, което сте искали да се случи.

В желанието си не трябва да споменавате и други хора, защото така то няма да се сбъдне. Всеки един от нас иска близките му да са здрави и щастливи, тези, които си нямат половинка, най-накрая да срещнат голямата любов, а онези, които търсят истинското си призвание, най-накрая да намерят мечтаната работа, но ако се обърнете към Вселената от името на друг човек, желанието ви няма да може да се реализира. Именно по тази причина желанието ви трябва да е свързано само с неща, които касаят вас.

Въпреки че новата година е време на чудеса, не бива да искате нереалистични неща. За да осъществите мечтите си, трябва да вярвате в тяхното изпълнение.

Не трябва да искате и твърде скъпи вещи и техника. Разбира се, можете да поискате нова кола или най-новата високотехнологична джаджа, но ще ги получите, само ако положите достатъчно усилия. В този случай е най-добре а помолите за помощ за постигане на заветната мечта.

Изпълнението на желанията е много труден и продължителен процес, за чието ускорение също са необходими усилия от ваша страна. За да се изпълнят съкровените ви мечти в най--кратки срокове, е нужно да формулирате и пожелаете правилно това, което искате.

Екипът на Plovdiv24.bg ви пожелава всичко, което сте си пожелали в новогодишната нощ, да се превърне в реалност!

Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: