ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Този е адвокатът на циганите, пребили командоса! Нещо повече - опита да ги оправдае!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:05 / 09.01.2019Коментари (16)23887
Единият от двамата братя Пакетови, обвинени в побоя над командоса Владимир Димов, е бил ударен с юмрук в челото. Едва след този удар те започват да удрят пострадалия. Това заяви защитникът на Борис и Асен Пакетови - адвокат Красимир Баков, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той използва и доста по-цветущ език в съдебна зала, където обясни, че медиите изкарали новина номер едно случая с братята Пакетови, избягвайки например убийството в Стара Загора (мъж убил жена си - б.а.). В тези три дни от 6 януари до днес медиите отразявали едностранчиво случая. "Защо не дадоха думата и на другата страна?", попита адвокат Баков.

Иначе в съдебната зала прокурор Евгени Милев заяви, че е ясно, че Борис и Асен са автори на деянието - тоест са пребили Димов, което се явява средна телесна повреда с хулигански подбуди. В продължение на минути са удряли пострадалия. Положени са опити от баща им и от други да ги разтърват, но пострадалият е бил повален на земята, нанасяни са му и удари с крака. Всичко това води до извода за липса на основни човешки ценности. Така братята биха били опасни за всеки, така че съществува опасността да наранят другиго.

Адвокатът на двамата братя - Красимир Баков, първо пожела скорошно оздравяване на пострадалия командос. По думите му всеки гражданин на тази държава има право на защита. Настоящото производство се характеризира с много особености, една от които е общественото мнение, което в случая влияе на делото. Клиентите му щели да станат изкупителна жертва на създалото се напрежение.

"Установено е, че минава автомобил, управляван от Димов. Дава назад и спира. Защо? Ясно е, че в мига, когато дава назад и Димов слиза, двамата братя осъзнават, че ще бъдат нападнати. Не им остава друго освен да се защитават. Не обвиняемите са го преследвали и не те са го извлекли от автомобила. В собствените си обяснения не отричат, че са удряли пострадалия Димов, но това е било в защита", каза още адвокатът.

"Когато общественото мнение влезе в съдебна зала, справедливостта излиза. Апелирам това да не се случва", каза още защитникът на Пакетови.

В крайна сметка съдът остави двамата братя в ареста. Мярката може да се обжалва в 3-дневен срок. Бащата на Пакетови също бе в съда, както и сестра им. Но по всякакъв начин избягваха коментар пред медиите.



Още по темата: общо новини по темата: 78
05.10.2022 »
14.06.2021 »
12.05.2020 »
28.08.2019 »
27.08.2019 »
17.07.2019 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"Когато общественото мнение влезе в съдебна зала, справедливостта излиза", каза адвокатът Баков. На него това му е работата - да защитава престъпници, дори когато вината им е доказана. Но и на него му е ясно, че общественото мнение, основано на обективната действителност, отдавна трябваше да влезе в Българското Народно Събрание, за да може справедливостта да тържествува, а не да "излиза"! Циганският проблем съществува в българската ни родина още откакто в нашите земи като скакалци нахлуха индийски и египетски племена, подкрепяни и толерирани от османските турци, дори насъсквани срещу българите заедно с чистите българи, насилствено ислямизирани преди 500 години.
СТЕФАН СТАМБОЛОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАДАТЕЛ. СЕКЛИ СА ГО НАСРЕД СОФИЯ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА КАЗАЛ ГО Е ПАТРИАРХЪТ ВАЗОВ- БОГЪ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! ХОРА БДЕТЕ!!!СМЪРТЪ НА АМЕРИКА - ТЕ ПЪРВИ СА ПОИСКАЛИ НАШАТА СМЪРТЪ, БОМБАРДИРОВКИТЕ ОТ 1943 И
на 10.01.2019 г.
0
 
 
Не знам кой и по чии внушения на разни чуждоземни псевдоправозащитници организации се пръкна понятието роми на мястото на утвърденото от столетия - Цигани. Преди девети септември 1944г. например понятието ром не е съществувало - в БГ е имало цигани.Имало е и закон - цитирам по памет - Закон за преследване престъпленията на скитниците и циганите. Тогава не имало цигански изстъпления не е имало, или ако ги е имало са били справедливо и безапелационно наказвани. Не е зле да познаваме по - добре историята си. Друго - по онези времена не съм чел или чул циганите да са ползвали някакви социални помощи независимо от това дали работят или не, т.е.да са живели на гърба на работещата част от обществото, камо ли да са му се подигравали с недосагемостта си. Така, че братя - цигани или роми - направете своя цивилизационен избор. А за отечествения предател и българомразец Красимир Баков следващия път. Зависи от него до къде ще стигне с изкриването на фактите и потъпкване на справедливостта. Казахъ!!!
0
 
 
Този не е ли служебен адвокат? Предложили са му лесно дело, което ще завърши с някаква осъдителна присъда и той ще си прибере хонорара от държавата. Защо да бяга от лесен доход? Или поне така виждам аз нещата.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 10.01.2019 г.
+1
 
 
Рома се прави от захарна тръстика, отлежава в бъчви, бутилира се и се пие от чаши. Ако не отговаря на тези условия е или мангал или менте. Ментето се излива, а мангала трябва да се съхранява зад ограждения, в затвори и арести. Мангала се пуска само за да изчисти улиците от боклуци. През останалото време се мачка. Когато мангала се цивилизова до ниво циганин, може да му се разреши да щъка извън ограниченията. Ей така ще се реши "мангалският проблем". С рома проблеми няма, ако се съхранява добре затворен в бутилката.
-5
 
 
Адвоката си върши работата. След като командоса е слязъл от колата , за да се бие... Кой е агресора в случая? Никой не го е вадил от колата. Нито е посегнато на нея. Ромите, също са Българи. Командоса , професионално, трябва да защитава и тях.
0
 
 
Краси е готин пич,ама кво да прави завалията.Нали и неговите деца хляб трабва да ядат.
+4
 
 
На този адвокат му пожелавам така да се "защитават" мангалите в главата му, докато е в "безсъзнание"... !!!! Цървул ..
0
 
 
Адвокатче,те циганите са били тумба !!!Защо прокурата обвини само тия червеи?
0
 
 
Г-н адвокат ако това беше вашия син как бихте реагирали?? Престъплението, което са извършили тези цигани, които вие наричате - децата и момчетата е повече от доказано. И какви момчета и деца са на по 17 и 21 години? Само единия е непълнолетен но закона важи и за него. Вие като адвокат трябва да имате и съвест и морал. Къде са те или парите са по-важни за вас?? Наистина всеки има право на защита, но вижте случая със убитата отново от циганин журналистка, колко адвокати отказаха и накрая принудиха един служебен да го защитава, защото нямало кой друг. P.S.Незнам защо липсва и оная част от видео материала в, която г-н адвокате казвате, че заради обществения интерес видиш ли щели да се превърнат в изкупителна жертва. Не е вярно, защото целия Български народ вече 29 години е жертва на циганските престъпления, които са ежедневие. Неформално циганските престъпления на първо ниво се прикриват и укриват от шефовете на РПУ-тата с цел запазване на етническия мир. И знайте че, Ръката Му Отдава, Всекиму - Дължимото...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: