ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо внесе яснота за срещата с кмета и спортния министър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 07.02.2019Коментари (15)6531
Фенклуб "Локомотив Пловдив“ внесе повече подробности относно вчерашната си среща с Красен Кралев, министър на младежта и спорта, и Иван Тотев - кмет на Пловдив, за която Plovdiv24.bg вече информира читателите си. На дискусията присъстваше и футболната легенда Христо Бонев.

Ето какво съобщиха по темата от фенклуба на Локо:

На тази среща бяха обсъдени проблемите със спортните бази на Локомотив и концесиите на тези спортни обекти. 

Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка. В търсене на положително развитие по тези въпроси от общината са готови да оказват всякакво съдействие на привържениците на клуба, както и разбира се на клуба.

По категоричното мнение на кмета, според действаща нормативна уредба, при желание и възможности от страна на клуба, всички формалности биха могли да бъдат уредени в рамките на 5 месеца.

Представителите на фенклуба получиха уверенията на общината, че могат да се обръщат с въпроси към нея по всяко време. Фенклубът ще се възползва от предложената от кмета на града възможност и ще следи отблизо ситуацията със стадиона и базите на клуба, предвид наближаващите нови срокове по концесионните договори, и ще информира своевременно черно-бялата общност.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Бонев е там ,но къде съветник Узунов и каква роля играят в Локомотив.Директори,почетни президенти или фенове.Някакво отношение те няма ли да вземат
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.02.2019 г.
0
 
 
Единствено което може да направи Крушарски е да ви премести в Самоков като ФК "Рилски локомотив" . Стига сте търсели под вола теле, защото там му е х.. на вола !
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.02.2019 г.
0
 
 
бат Круши беши казал: или давате 200 декара земя да строя апартаменти и да ги продавам - или не искам никаква концесия. Аз пари за стадион нямам. Точка. Ясно и точно, какво само спорите.
+1
 
 
Тези от ръководството защо не са били на тази среща? Нали уж много искаха? Няма ли да вземат отношение?
+4
 
 
Ама така е.Без да се сърдите ,но ако не пуснеш тото,не се оплаквам ,че нямаш късмет.Говедарския бос е все към Ю.Америка и клати сигурно Мъдуро там пък вие се надявайте на ангажиментите от негова страна.Има червени бизнесменчета-олигарси ,които са свикнали само да взимат и да им дават...не и да правят!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.02.2019 г.
+2
 
 
от вчера ви говора чи наш Крушо няма пари за стадион . ората го казаха - като искати - ей ви концесия , ама никой от ръководството не си направи труда . А някой да е чул тия дни Крушата да са обади? няма и да се включи дажи .. той е на море в Аржентина
+1
 
 
на вожда от хухуй му е през наклонения му за вашия стадион и някви си концесии...вожда изваждане не прави!!!! само прибира...ама ще ви трябва още доста време да осъзнаете това
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: