ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Общината спечели окончателно делото за Зоологическата градина срещу т.нар. еколози!
Автор: Васил Динев 19:40 / 07.02.2019Коментари (51)14714
© Plovdiv24.bg
Първата копка бе направена на 12 юни 2015 година, но заради непрестанните обжалвания от еколозите строителството се забави толкова много
Община Пловдив спечели окончателно делото за зоологическата градина във Върховния административен съд (ВАС), научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Ето какво се казва в решението на съда:

ВАС оставя в сила Решение № 1472/21.06.2018 г. по адм. дело № 1397/2018 г. на Административен съд- Пловдив. Осъжда Сдружение с нестопанска цел “Граждански контрол - защита на животните“, представлявано от Георги Сербезов, да заплати общо на РИОСВ Пловдив и Община Пловдив сторените от разноски в касационната инстанция в размер на 100 /сто/ лева за всеки един от тях, или общо 200 /двеста/ лева. Решението е окончателно.

Припомняме, че първата копка бе направена на 12 юни 2015 година, но заради непрестанните обжалвания от така наречените еколози строителството се забави толкова много.


Още по темата: общо новини по темата: 247
27.01.2024 »
20.12.2023 »
29.08.2023 »
29.06.2023 »
14.02.2023 »
30.01.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.02.2019 г.
-1
 
 
Звучи добре. Дано поне този път общината ( в частност кмета) успеят наистина да пуснат градината за летния сезон.А това кой какъв е доста нелепо осъждане. Но да бъдем реалисти , не може една зоологическа градина да започне строеж от 12 юни 2015 година и през 2019 година все още да не отворена , колко и дела да се водят. Ако проекта наистина беше важен и не искаха нарочно удължаване на строежа , цел дърпане на пари в нечии джобове ( както решиха Министерство на културата да направят на времето с Ларгото в столицата) , щяха този проблем да го решат за няколко месеца и да се приключва , но нали трябва да се създават драми с разни еколози измислени подставени лица... Айде сега кмета не можа да им размаже фасоните за месец два и дам затвори устите и вече да имаме функционална зоологичекаса градина... тези "еколози" са чума на съвременото общество и ги държат само и само да спъват някакви проекти с цел забавяне и искане на доплънителни пари - класическа схема на пране на пари. И от кога въобще се цени мнението на "еколози", дето ходят да спасяват лебеди ,а за бедстващия хора, патки ги пасаля ...
-2
 
 
Дано поне за следващия 1-ви юни тази прословута Зоологическа градина да посрещне децата!
+8
 
 
От медиите : " Нека се знаят имената на онези, които клеветиха, черниха и водеха задкулисни машинации срещу града не само за Зоологическата градина, но и за повечето важни обекти в Пловдив. Георги Сербезов, Лилия Тамамджиева и компания. Те бяха горещо подпомагани от местни политици като Славчо Атанасов - сега депутат, Слави Георгиев - съветник от Патриотичния фронт, Илко Илиев - също съветник от ПФ и компания, от Дани Каназирева - съветник от Съюз за Пловдив, от Здравко Димитров - сега областен управител,Даниела Желязкова - бивша кметица на район Западен, сега учителка, цялата група съветници на БСП, и още знайни и незнайни "реформатори", които отново се борят за гласовете на пловдивчани на изборите тази година."
+6
 
 
Асан001 айде ти ,като си светнат да ни покажеш и кметоНеудобната информация по делото.Айде пиши нещо по темата иначе личи,че скимтиш на халост само за присъствие и минусчетата.И кажи ми ако не си трол от какъв зор опонираш срещу решения на няколко съдебни инстанции.Как пък не разбираш ,че като възбуждате дела трябва да приемате и решенията.
+7
 
 
Безумно - оказва се, че срещу 200 лева всеки може да сложи "прът в колелата"... Сега трябва контра дело - за пропуснати ползи - смяташ три години, по еди-колко си лева евентуални приходи от зоопарка - да се търсят от г-н Сербезов.
+8
 
 
Както казваше един политик, перифразирано в случая - Един добър ден за Пловдив!
Сподели какво ново....
на 08.02.2019 г.
+9
 
 
Честито ПЛОВДИВЧАНИ;Три години и шест месица остояване на правдата.ЧЕСТИТО.
+9
 
 
Тъжен ден за Славчу Атанасов и всички комунисти в Пловдив!
+3
 
 
Къде сте бе антиТотев тролчета ?Сега става ли ви ясно,че зад всеки провален според вас проект за ЕСК стоят безброй дела на всяка инстанция целящи да се саботират инициативите и проектите за да ревете после "провал".Стана ли ви ясно,че зад всяка една Анка или Еколози ,мишкувате вие.Вие сте тези ,които като пиявици смучете пространството с чикиджийските си пръстчета и ковете минус след минус,защото ви плащат за това.Не за да няма Зоологическа градина,а да не се изтъква Тотев ,че е построена по негово време.Това ви е мотивация.Да може есента да си пробутате протежетата на Гергов щото свинята в Пловдив шансове няма ама заграбени имоти има да плаща на боклуци да кметуват и той да прибира.Тоя еколог Сербезов трябва да го съдят за пропуснати ползи.
+4
 
 
по този случай да споменем и други забавени проекти :) ..... васил априлов ..... две години заради мераците на червените боклуци да управляват с дпс против волята на народа който избра герб за първа политическа сила :) .... тогава глупавият орешарски спря парите за булеварда за да прави училище за трактористи в маноле :) ..... паркинг под пеещите фонтани ..... отново червеногъза истерия го спря а сега се вижда че е бил необходим :) площад централен ..... мощна атака от платени червени адвокати в индианска нишка зад задника на няква си овчарка забавиха реконструкцията само и само да провалят кмета при откриването на еск :) ..... слава богу не им мина номера ..... но се видя лицето (задника) на червените боклуци :) е скъпи ми съграждани пловдивчани :) българи ..... ние ходим да гласуваме а червените боклуци отиват на война ..... на война срещу нас които сме дръзнали да си изберем кой да ни управлява :) трябва ли да победят :) от вас зависи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: