ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Киро Скалата се зае с пречистването на Анита Мейзер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 09.02.2019Коментари (6)7495
© Plovdiv24.bg
Поп ще гони духа на жестоко удушения съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов. Силиконовата миска е стигнала до отчаяние, след като продължава да живее в кошмара на бруталното убийство.

Вече осми месец скандалната брюнетка е на свобода. Тя беше пусната под гаранция през лятото и веднага се прибра във фаталния варненски апартамент.

Мейзер всяка вечер заспива на метри от местопрестъплението. Тя тотално се е капсулирала и почти не влиза в контакт с външни хора. Единствената комуникация е с нейната дъщеря Джули и няколко от най-верните приятели, които се броят на пръсти.

"Намира се в депресивно състояние - сподели пред "България Днес" Киро Скалата, който преди години откри за шоубизнеса едрогърдата Анита. - Не е добре. Посъветвах я да се обърне към православието. Трябва да се очисти и изповяда. Да се отърси духовно от злобата. Ще я посъветвам да извика свещеник, който да освети апартамента."

Смъртта на Николай Димов се превърна в най-разпространяваната новина през лятото на 2016-а. Той загина по особено жесток начин, след като беше удушен със свински опашки. Съпругът на Анита Мейзер беше известен културист. Работел е като охранител за някои от най-популярните ъндърграунд босове по морето.

До ден днешен никой не може да разгадае мистерията как Николай е позволил да бъде вързан в семейния апартамент и не е разкъсал свинските опашки.

Съдебната сага около убийството продължава да се точи. В момента делото е на ниво Върховен касационен съд. Първоначално Мейзер беше призната за виновна за непредумишлено убийство по време на експеримент със свински опашки. Тя отнесе три години и половина. По друго обвинение - подкуп на полицай, беше призната за виновна и получи четири години и половина ефективна присъда. Мейзер не е доволна от решението на Апелативния съд във Варна и ще се бори за доказване на своята невинност. Прокуратурата иска да бъде наложено още по-строго наказание.

Съдебните битки, престоят в затвора и негативната реакция на обществото се отразиха на Анита Мейзер. Тя изглежда състарена, а шеговитият характер на силиконовата миска е само приятен спомен.

Специална система за подсилване на организма с билки и активиране на мозъчната дейност чрез алкализация на тялото борят депресията на Анита Мейзер. Мерките са взети по спешност. Довереният приятел на брюнетката - Кирил Скалата, изготви препоръчителните подсилвания. Здравенякът се уплаши от състоянието на своята дружка.

Лошата храна, условията в Сливенския затвор и общественият натиск са разстроили баланса на веществата в организма на миската. Тялото на Мейзер е подложено на киселинна атака заради стреса и обездвижването.

"Изпратих й няколко филмчета, за да може да алкализира своето тяло, както и билки, които ползвам от години", призна Киро Скалата. Той се надява Мейзер да влезе във форма. Анита ползва фитнес уредите в своя дом.

"Искам да й поставя цел, за да бъде мотивирана. Когато влезе във форма, ще я взема отново в моето шоу "Кралете на силата“, с което обикаляме цяла България", обеща емблематичният шоумен.

Прокълнатите имоти на Анита Мейзер се оказаха непродаваеми. По време на своя престой в затвора скандалната миска беше пуснала за продажба магазинчето на приземния етаж и апартамент във фаталната жилищна кооперация, където стана убийството на Николай. Тя не успя да го продаде. Същият имот беше отдаден под наем и беше превърнат в студио за красота, което фалира.

Миската натрупа сериозни разходи покрай делото. Според нейни близки тя е изпукала 6-цифрена сума, за да се защити, а разходите продължават.


Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.02.2019 г.
0
 
 
Какво изповядване в православието го гони тоз идиот,бе?!
Aнонимен
на 11.02.2019 г.
Aнонимен
на 09.02.2019 г.
0
 
 
Стига сте ги интегрирали тези ...
Aнонимен
на 09.02.2019 г.
0
 
 
тая да не удуши и скалата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: