ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Каракачанов бесен на ромския етнос, не иска държавата да толерира мързела им
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 10.02.2019Коментари (11)8551
©
"Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкова повече помощи. Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите болни от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това държавата докога ще го толелира? Няма повече, отговарям аз". Така коментира министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред БНТ ромския въпрос.

"Въпрос на държавна политика е дали държавата ще толерира раждаемостта в гетата". "Не може и не е правилно да се слага знак за равенство между етническа принадлежност и престъпления. Но ако погледнем фактите, за съжаление, са характерни за тази общност. Политически коректно е едно, но фактите трябва да бъдат посочвани", добави той.

"Трябва да се отделят пари да се строят социални жилища, но в много от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на семейството, което ще се настани там, да участват в строежа му", каза още Каракачанов.

"Синята каска още в началото на октомври я подарих на г-н Борисов. Дали ще сме заедно или не с Патриотите зависи от здравия разум на всички. Никога не съм си позволил да критикувам мой колега публично - нито срещу г-н Сидеров, нито г-н Симеонов.

Смятам, че ако искаме да няма подобни въпроси "ще го има ли или не патриотичното обединение", трябва се явим на евроизборите заедно", коментира той.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Време е да се вземат мерки срещу тази прослойка от обществото, която се смята за недосегаема. Уморих се да гледам всеки ден пребити баби, дядовци, жени, деца. Когато някой реши да се бори срещу крайно наглите цигани веднага се появяват "защитници", но истината е една - имаме нужда от радикални мерки, за да не изгубим България.
0
 
 
Фурнаджийска лопата... Днес са електорат, утре са цигани.
-3
 
 
Сега се сети а? Предизборно....теееВа у тулупа :-))))))
0
 
 
Каракачанов това си е една предизборна агитация.къде бяхте досега.нима не виждате че храните циганите от парите на данъкоплатците т.е българите.кажи колко мрд .се наливат в циганите. ..е
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.02.2019 г.
0
 
 
КаракОчанов говори истини, но в същото време докато е във власта - нищо не направи по въпроса, нищо та нищо. За това сега неговото изказване си е чиста проба популизъм - избори идват, все пак. Фактически той говори неща, които цяла България знае, че и чувства на гърба си. Така че, у лево! Партиен работник, доносник като баща му Дончо Каракачанов. Впрочем, тоя от каракачански род ли е? Защото говори за проблеми в етническите малцинства. -:)
0
 
 
За циганите ни е ясно.Въпроса е-защо точно сега се повдига този въпрос.Къде бяха патрЕотите досега? Аааа, оправяха договора за покупка на ненужните ни самолети и здравата обираха парсата от продаването на българско гражданство. Кво стана с оня служител дето го хванаха в корупция за продажба на българско гражданство,а? Я др.Каракачанов да се сети за него,за корупцията и т.н.,па като оправи тия бакии-да подхване вече и циганския въпрос.А преди това-да вдигне пенсиите и заплатите,както обеща че ще направи като влезе в Парламента. Обеща ли? И какво изпълни от обещанията си?НИЩО!
+4
 
 
Най-после един политик да се заеме с разрешаването на този проблем.Стига сме ги отглеждали тези мързеливци,крадци,наркопласьори(с някои изключения) разбира се.Крайно време е да се разбере имаме ли нормална държава или не!Стига да се правим,че нищо не виждаме и чуваме!СТИГА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: