ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов каза мнението си за скандала между Акрапович и Симеон Райков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:15 / 17.02.2019Коментари (2)6730
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов заяви, че черно-белите могат да си тръгнат с положителен резултат в днешния мач срещу Левски на "Герена". Бившият топрефер похвали работата на треньора Бруно Акрапович.

"Предстои мач, в който всичко може да се случи. Знаете много добре, че първите двубои след зимната подготовка са непредсказуеми. Очаквам добро представяне от Локомотив срещу Левски. Няма да се изненадам, ако се получи обратен резултат на това, което очакват феновете на сините, тоест ако Локо победи. Основанието ми на това предположение е представянето на черно-белите в контролите, които изиграха на лагера в Турция. Направи ми впечатление желанието, с което играеха футболистите в проверките. Но е ясно, че контролите нямат нищо общо с официалните срещи. Там зарядът е съвсем различен, както и психологическата основа на футболистите", заяви Атанас Узунов, цитиран от "Тема спорт".

"Локомотив отдавна има изграден стил. Видяхте, че за нас не бяха изненада успехите срещу Лудогорец и Левски през първия полусезон. Това беше стилът на Акрапович - прибрано и чакане на момента. В крайна сметка тактиката в дадена среща е от голямо значение, а когато футболистите изпълнят указанията на 100 процента, идва и победата", добави още кумът на Христо Стоичков.

Атанас Узунов взе отношение и по скандала, който избухна между Бруно Акрапович и крилото Симеон Райков:

"Във футбола това е ежедневие. Да не би в Левски, ЦСКА и Лудогорец да няма такива скандали? Сините се разделиха с доста футболисти, както и смениха треньорското ръководство. Мисля, че ако трябва да се сравняват нещата, там са дори по-големи. В навечерието на подновяването на шампионата и в двата гранда се смениха треньорите. Така че това е нормално нещо във футбола. С привличането на Момчил Цветанов се надявам остротата в нападение да бъде по-голяма. Той е бърз футболист, който създава положения, които трябва да бъдат реализирани от нападателите", заяви той.

Бившият рефер сподели, че е близък приятел с треньора на сините Георги Дерменджиев и му пожела да бъде приет от феновете на "Герена": 

"Имам наблюдения на Левски от лагера, който проведоха в Кипър. Хубаво е, че взеха български футболисти. Но как ще изглеждат сините, не мога да гадая. Георги Дерменджиев е доказан треньор. С него сме съученици и от дълги години сме големи приятели. Всички знаят, че обстановката на "Герена" е съвсем различна от тази в Разград. Надявам се бързо да се настрои на вълната в Левски. Дано да бъде приет от феновете на сините", пожела му Узунов.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Що ни занимавате с тоя корумпиран крадлив селяндур? Вижте му ланеца на врата-пълна селящина...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.02.2019 г.
0
 
 
довечера е твърда двойка , с обръщалка . гаранция .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: