ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Млада столичанка изуми с офертата си полицаи от Панагюрище, за да забравят за случилото се
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:52 / 05.03.2019Коментари (2)89234
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Дързък хулиган е задържан от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал "Изток“. Снощи около 19.30 ч. патрулиращият екип на участъка установил наличие на силна музика идваща от една от улиците в квартала. Униформените незабавно предприели проверка и установили има празнуваща компания на открито. Полицаите разпоредили на насъбралите се да спрат музиката, защото с действията си са в нарушение на разпоредбите на общинската наредба за опазването на обществения ред. Всички реагирали на полицейските разпореждания , само 24-годишният Ц.Х. не се подчинявал и дори предизвикал скандал.

Той влязъл в пререкание с автопатрула, като започнал да пречи на работата му. Тогава младият мъж бил задържан, а на ръцете му щракнали белезници. По време на задържането той оказал яростна съпротива на униформените, като дори се опитал да избяга от мястото на проверката , но бил заловен бързо. Ц.Х. е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство. 

Полицейско производство е образувано и срещу млада столичанка за предложен подкуп на полицаи от РУ Панагюрище. Случката се разиграла в събота около 18.30 ч.в панагюрското село Оборище. Малко по-рано в полицейското управление бил получен сигнал за настъпил пътен инцидент в селото между два леки автомобила. Единият от водачите обаче вместо да изчака органите на "Пътна полиция“ напуснал местопроизшествието. Автопатрул пристигнал на мястото и униформените предприели действия за изясняване на случилото се. Не след дълго на адрес в селото те открили и другата кола участвала в пътнотранспортното произшествие -  "Мерцедес“ със софийска регистрация.

Станало ясно, че возилото е собственост на столичанката Р.М. - 39 г., но било управлявано от 31-годишния жител на селото Л.М. Полицаите предприели действия за съставянето на акт за установеното нарушение на Закона за движение по пътищата. Тогава от къщата излязла Р.М., която предложила на служителите две банкноти, всяка с номинал от 50 лева, за да "забравят за случилото се“. Вместо това обаче жената се сдобила с бързо производство за предлагане подкуп на длъжностни лица.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не са виновни полицаите , че вземат. Виновни сме ние , че зорлен даваме. Спомнете си приказката за баницата , докато има такива кифли да правят баници ще има и корупция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: