ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Служител на парламента системно пребива жена си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 05.03.2019Коментари (1)3611
©
Служител на парламента е мъжът, който преби жена си през изминалия уикенд, твърдят, съседите му от блока в ж.к. Западен парк. Скандалът между мъж на име П.К. и половинката му се разразява след 22 часа в кооперацията им в столичния квартал "Западен парк". Сигнала подава пострадалата на телефон 112, а на място пристигат ченгета, които я извеждат. По време на мелето в апартамента е и 9-месечната им дъщеричка.

Случаят е потвърден пред "България Днес" от пресцентъра на МВР едва в понеделник. За инцидента не се съобщава в бюлетините на полицията макар първоначалната информация да е, че под юмруците на таткото е попаднало и момиченцето.

Проверка е започната и от "Закрила на детето", но повече ще се знае едва "след празниците".

В неделя вуйчото на пострадалата заедно с брат й и техен приятел идват да я приберат от дома на П.К. С нея си тръгва и 9-месечната им дъщеричка. "Брат й не се качи, тя слезе долу да ги посрещне. След това я изнесоха от жилището.", разказват комшиите на П.К., които отдавна мълчат за скандалите. Казват, че служителят на Народното събрание треперел над детенцето си и затова не вярват да е посягал на бебето. Няма такива данни и в полицията.

30-годишната майка, която е от провинцията, е освидетелствана в Трето РПУ и пратена да си върви. На свобода е пуснат и П.К., който нощува 24 часа в ареста.

"Това е втори случай. Преди време пак й посегна и тогава дойде вуйчо й и пак я прибра. Но после тя се върна, сигурно заради детето. Иначе той и нея, и бебето много ги обича. Много им трепери, обаче когато пийне - налита. Лошо пиянство", разкрива съседка от блока.

Друга комшийка потвърждава, че П.К. е вдигал ръка и преди на жена си. "Не й посягаше само докато беше бременна", ужасени разказват съседите, които не смеят да се намесят заради детето.

П.К. се нанася в блока преди 3-4 години, когато купува апартамента. Приятелката му се появява вече бременна миналото лято.

"Когато ги срещам с бебето, то все плаче. И аз му казвам : "Усмихни се, де". И един път баща му ми се сопна, че само на добри хора се усмихвало. Дръпнат си е", разкрива трета комшийка за съседа П.К.

Не е ясно дали 30-годишната майка не е подавала сигнали в полицията при предишните побои. Според комшиите двамата родители се опитвали да скрепят отношенията си, но поради алкохол се стигало отново до ескалация.

"Голяма гюрултия беше в събота. Чухме, че има суматоха в коридора, но не смеем да излезем", обясняват липсата си на реакция срещу насилието възрастните комшии.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, как ще смеете да излезете... Мишки... Да я утрепе другия път, тогава излезте пред камерите да цъкате. Глупаци. В цял блок няма един мъж на място. Абсолютни мишки и страхливци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: