ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Шофьор на "Хамър" прегази и уби пешеходец, пуснаха го
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 20.12.2015Коментари (29)8927
© bTV
2 дни, след като прегази и уби човек в Пазарджик, 27-годишен шофьор вече е на свобода. За това алармира в bTV синът на убития мъж. Той се опасява, че убиецът на баща му може да се укрие зад граница.

Младият водач вече бил с отнета книжка заради шофиране под въздействие на наркотици. От прокуратурата снощи не са поискали задържането му за 72 часа.

В петък вечерта луксозен джип "Хамър" буквално помита 70-годишен мъж, който пресича улица "Пловдивска", недалеч от голям хипермаркет. Според очевидци, джипът се е движил с много висока скорост като на рали. Автомобилът влачил тялото на пешеходеца около 100 метра.

"С каква скорост трябва да кара човек, за да носи едър мъж над 100 метра. И да го пречупи отвсякъде, да е пребит, пречукан и натрошен. Нищо здраво няма. Даже не може ковчегът да бъде отворен", разказва пред bTV Еленко Лазаров, син на прегазения мъж.

От полицията уточниха, че безспорно в момента на удара джипът се е движил със скорост много по-висока от разрешената

Веднага след фаталния инцидент, шофьорът е тестван с дрегер, който не открива наличието на алкохол.

27-годишният Иван Янакиев е добре познат на полицията. Той е санкциониран многократно за различни нарушения на пътя. Книжката му е била отнета в началото на 2015 година заради шофиране под въздействие на наркотици.

"Бил е задържан и съответно му е отнето свидетелството за правоуправление, както и временно спрян джипът от движение. И ето, че буквално месец, след като той е възстановил възможността си да управлява моторно превозно средство - прави тежка катастрофа", коментира говорителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Първоначално шофьорът е задържан за 24 часа. Близките на прегазения мъж се опасяват, че той може да се укрие.

Оказва се, че Иван Янакиев е освободен от ареста в събота вечерта. Информацията беше потвърдена от пазарджишката окръжна прокуратура. Засега не са ясни точните мотиви. По информация на bTV джипът се води на името на майката на младия водач, която живее и работи в Италия.


Още по темата: общо новини по темата: 11
23.01.2019 »
29.03.2018 »
16.03.2016 »
15.03.2016 »
15.03.2016 »
15.03.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.12.2015 г.
Aнонимен
на 20.12.2015 г.
0
 
 
АМА ЧЕ СКАПАН,БЕЗМОЗЪЧЕН И НАГЪЛ НАРОД.КАКВА АНАРХИЯ САМО.ЖАЛКИ ДРОГИРАНИ ОТРЕПКИ ВИЛНЕЯТ ПО УЛИЦИТЕ И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА.
+1
 
 
Щом не сме по улиците след порното със съдебната реформа, така ще е. Проститутки в тоги просто ще кешират инциденти с нас и нашите близки. Мога да се обзаложа, че ако преди няколко дни вече имаше няколко съдилища и партийни централи с напълно липсващ стъклопакет, дрогирани боклуци като този от статията щяха да са вече не в ареста, а направо в затвора.
0
 
 
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГОВНЕНЦА ВЕЧЕ ОТ СУМАТИ ГОДИНИ НИ ГАЗЯТ И ИМ Е СТАНАЛО НАВИК :(
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
КОЙ Е ПРОКУРОРА/ПРОКУРОРКАТА???КОЙ???КОРУМПОВ ИЛИ КОРУМПОВА, МОЖЕ БИ...ААААА ба*ти, КОГА ЩЕ ПОБЕСНЕЕМ БЕ ХОРА И ДА ГИ НАТИРИМ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ С ИМУНИТЕТ ДОРИ?!
+23
 
 
Снощи си карам към Джъмбо и един с ПА си пуснал дългите и шпори! И да се обадя на 112, какво? Полза няма и най много после да има отмъщение. Отмъщението ще бъде законно и незаконно, защото може да се купи всеки и всичко. Може за една забележка да те убият теб и семейството ти. Може да ти запалят колата или да ти убият кучето. Само заради една забележка. Идва селската пръчка от ямбол и си хвърля боклука от колата. Правиш и забележка, а тя ти вика махай се педерасе. Спира оФцата от хасково, както си иска и без да е питаш ти вика, ако не ти харесва се е..и в г..а! Превърна се Пловдив в селски град и Пловдивчани станаха роби на селяндурите от другите градове. Статията е пример за феодализъм с етикет демокрация. Наистина законите са за робите! Утре същите тези селяни ще станат по-големи Ботевисти и Локомотивци от самите нас. Таз година всички 20 късмета са ми с едно пожелание и то е " работа в чужбина "! Така съм направил баницата, че и на мен да се падне такъв късмет. Далеч ще съм от любимия ми град, но ще е по добре за мен и семейството ми. Няма да живея с подобна култура. п.п. Дойдоха нови съседи от Кърджали в блока и нали се поздравяват съседите по принцип и като ги поздравих и се усмихнах ми отговориха :) Заем ли искаш! Е, драги майни поздрава означава, че си и беден.
+19
 
 
Тази прокуратура в Пазарджик си плаче за резки кадрови промени!
+14
 
 
"С каква скорост трябва да кара човек, за да носи едър мъж над 100 метра. И да го пречупи отвсякъде, да е пребит, пречукан и натрошен. Нищо здраво няма. Даже не може ковчегът да бъде отворен", разказва пред bTV Еленко Лазаров, син на прегазения мъж. После му дават 3 години като на Дивеков от Пловдив Смотана Държава сме
+17
 
 
Тук са играли доста пари...!!!
+19
 
 
Вие май не четете какво пише в статията, А? За повечето от вас полицията ви е виновна. Винаги полицаите са ви виновни. А защо не прочетете още венъж новината. Там си пише: "От прокуратурата снощи НЕ са поискали задържането му за 72 часа."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: