ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров: Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да плати членски внос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 15.03.2016Коментари (19)7219
© Plovdiv24.bg
Бъдещият сообственик на Ботев (Пд) Румен Чандъров обмисля да въведе в клуба модела "Барселона".

"Обмислям нов модел за съществуването на клуба, в който ще взаимстваме от практиките на Барса. Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да си плати членски внос. В България футболът също трябва да бъде и бизнес, обяви Чандъров пред "Меридиан мач".

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво "трябва" и какво не трябва да плащам си е лично моя работа. На този етап съм избрал да си плащам билетите за домакинствата и кабелната за гостуванията. Определено не смятам да ставам член на "Сдружение ПФК Ботев Пловдив" и нямам намерение да плащам какъвто и да е членски внос. Това не означава, че не обичам "Ботев". Зная, че е изключително трудно да издържаш футболен отбор в България, но еквивалентната печалба би трябвало да дойде от участие в европейските клубни турнири и от големи трансфери на футболисти от школата. Да броиш всеки фен, "който обича Ботев", че едва ли не да го облагаш с данък - това е неадекватна визия за развитие на клуба.
+1
 
 
Ако приложим модела на Барса, т.е. обществен клуб то чандъровци, гелосани, джуджета и др. няма да са необходими. Клубът ще се ръководи от президент на изборна длъжност избиран от представителни делегати, плюс рекламни договори и тв. права, такъв клуб ще е независим. Точно и това бе идеята на Сдружението преди 5-6 години- събираме 10000 фена с по 240 лв год. членски внос, плюс рекламни договори, повярвайте става един приличен бюджет за България. Разбира се в андрешковата ни родина това няма как да се получи, фактите са налице- 250 човека по 240 лв. това е резултатът от тази инициатива, за която не сме чакали някой си да дойде от някъде си и да ни светне!
+3
 
 
Само не ми стана ясно ккаво означава Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да си плати членски внос? Който не е платил членски внос, няма да го допускат до стадиона ли? Нещо не ми е ясна схемата.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Г-н Чандъров,моите огромни уважения за това ,че издържате клуба в този момент,но мисля,че правите една генерална грешка. БОТЕВ не е нито ДИТ,нито Септември,още по- малко някой хотел на Слънчев бряг!
на 15.03.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
И аз искам да знам намеренията на собственика за развитието на клуба. Това най-напред. А сетне да се говори за модел на организираните фенове. Всъщност, вече си имаме Сдружение с организираните фенове, също и Клуб на привържениците - две различни нива на организираност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: