ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шокиращи разкрития за кошмара в 52-о училище!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 25.02.2017Коментари (17)28648
©
Излязоха наяве нови подробности след трагедията в столицата, при която загина 11-годишно момиченце. Припомняме, че вчера то бе ритнато в корема от свой съученик и малко по-късно издъхна в болница. По първоначална информация причината е разкъсан черен дроб, предаде Нова телевизия.

Директорът на 52-о училище даде повече информация относно инцидента. Той и съученици на момичето късно снощи бяха разпитани в 6-то районно управление.

"Инцидентът е станал по време на междучасие, докато децата са били на занималня. Госпожата е била в учителската стая", поде директорът на училището и продължи: "Момичето не е имало никакви признаци на дискомфорт. Едва към 4:30 госпожата забелязва, че детето сменя настроението си и самоинициативно го води до лекарския кабинет", заяви той.

"Не бих казал, че стават често такива инциденти в този клас. Лично аз извиках спешна помощ, след като детето си глътна езика и изгуби съзнание. Медиците от лекарския кабинет вече си бяха тръгнали заради късния час. 30 минути чакахме линейка, детето 3 пъти си гълта езика. 

Първият път той беше изваден от охранител, а другите два пъти от родителите. Прибрах се в 1:30 от полицията, не съм коментирал нито с децата, нито с родителите на загиналото момиченце нищо", завърши директорът.

"Сигналът е подаден като дете, което плюе кръв и е в неадекватно състояние. Една ученическа закачка може да доведе до сериозни проблеми. Причината за смъртта е разкъсан черен дроб", заяви доктор Дилян Георгиев.



Още по темата: общо новини по темата: 10
28.02.2017 »
28.02.2017 »
27.02.2017 »
27.02.2017 »
26.02.2017 »
26.02.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трябва да има смъртно наказание . Този 11годишен утре ще стане сериен убиец. Електрически стол му дайте. А родителите му ги затворете доживот,за да нямат възможност да създадат нови изроди!
0
 
 
Може и да е така,но едно 11 годишно момче,може да нанесе удар с неподозирана сила,ако е придружено с доза злоба,детето ще остане с травма за цял живот!!!Истината е,че вече масово се пребиват просто ей така за кеф,без да осъзнават до какво може да доведе!!!
+1
 
 
Спречквания да, побой не! Между момчета са се сдърпвали, но аз ритници и юмруци като цяло такива добре изнесени движения с цел нараняване не съм виждала от съучиниците си... хващали са се за блузите и са се бутали! Сега какво правят? Директно почват с налагания и който е по здрав смачква слабия.... според мен си има много виновни и случая въобще не е за подцрняване и да си лежим на тва ухо, че лоши били стеченията на обстоятелствата... ми вие направо си казахте, че едва ли не момиченцето си е виновно, че не е отстояло на едино нормално за ВАС спречкване ... само дето спречкване е еедно нещо а ритник в стомаха е съвсем друго... (причиняващо тежка телесна повреда до смърт) и ако едно дете си позволява да рита с цел нараняване то далеч за мен не е невинно, а родителите му още по малко!
+1
 
 
Преди дни имаше съобщения как след смърт на 4-годишно дете в Литва само за един (1!) месец в страната беше приет нов закон за закрила на детето от насилие. Тук безродната омазана паплач дори няма да повдигне този въпрос по време на нискочелите си опити за политически дебати и кампании. Кога ще сложим край на тази атеистична и безродна диктатура, за която децата и животът не са ценности?
+1
 
 
Кои са родителите на това агресивно дете? Какви филми е гледало детето им по телевизията? Какво е било поведението на тези родители в присъствие на детето им? Всичко това има значение.
0
 
 
Поне по мое време няма6е такива не6та!тайно и йалко е!незнам какви родители са това да вазпитават това за мен агресивно дете.аз самата сам маика на 4 деца но само и да доловя намек за агресивност взимам веднага мерки дори и те да драсти4ни понейе баде6тето на детето зависи от това как ние сме го отгледали и вазпитали.явно семеиството на детето ритнало моми4ето не им и пука какво един ден 6те стане от тяхното дете а на него не му и пука 4е другите деца не са от йелязо а от крав и плат. У4ителитееее за6то 4акахте толкова време а не го вкарахте в една кола и не го закарахте до болницата това моми4енце след като видяхте 4е линеиката я няма?пална безотговорност като за у4ени хора! На семеиството на захиналото дете...бадете силни е йестоко е боли но бадете силни!
+2
 
 
кво боричкане ма...и твойте ли деца така ги възпитаваш ??? да ритат други деца в корема и да го наричаш боричкане !! Аман от кретенки !!
+2
 
 
Абе хора възпитавайте си зверовете бе... това нормално ли е дете да убие дете, да убиеш щастието на някого за секунда , от едно действие сигурно породено от обстановката вкъщи или от филмите които гледа... тъжно е , много тъжно...
+1
 
 
Е какво е това боричкане бее??? Чак даму се спука чернитя дроб, бая ритник си е било.Уйасно е случилото сее...пращаш си задраво и право детето на училище и вечерта вече го няма...
0
 
 
Много "тихо и кротко" минава тази новина.ЗАГИНАЛО Е 11 ГОДИШНО ДЕТЕ БЕ ХОРА.Смятай колко леко го е ритнал та да му разкъса дроба.Ужас,умът ми не го побира.10то класничка пита учителката си дали знае какво е к.р,дете умира от ритане в корема,и всичко е ОК.Мале,мале.И ние се оплакваме от политиците ни.А децата да се убиват и да говорят за к.рове.Решението е да се търси СТРОГА отговорност от родителите и това е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: