ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Сакалиев подкара пловдивските тимове: Ботев не е фактор у нас, Локо ще загуби с 3-4 гола от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 01.08.2017Коментари (27)13276
© Plovdiv24.bg
Бившият нападател на ЦСКА и Локомотив (Пд) Стойко Сакалиев сподели пред клубния сайт на "армейците" мнението си за разгромното 6:2 срещу Ботев в Коматево, както и своите очаквания от предстоящия мач срещу Локо (Пд).

"Хареса ми играта на целия отбор и най-вече мисленето на терена, както и бързите отигравания. Като нападател бих отличил Фернандо Каранга, естествено, тъй като вкара три гола, а два му бяха отменени. Личи си, че е класен състезател, но Ботев Пловдив не е критерий за ЦСКА. Без да обиждам канарчетата, те още не са фактор в българския футбол, какъвто са червените", коментира един от любимците на Сектор "Г".

"Важно е да се играе по този начин и в най-сериозните сблъсъци през сезона - тези срещу Левски и на този етап срещу Лудогорец. Там настройката е различна, дразнителят е друг. Срещу Ботев Пд видях и агресивна игра от първата минута, която до голяма степен помогна и за успеха. За първи път от доста време видях ЦСКА да реализира почти всичките си положения. Не подценявам и факта, че жълто-черните бяха без някои от основните си футболисти, като Тодор Неделев, но съм сигурен, че и с тях червените пак щяха да спечелят", коментира още Сакалиев.

"Нека футболистите да не си мислят, че са направили нещо кой знае какво. Сега трябва да видят положителните неща в играта си, да си направят изводи за грешките, които са направили, и в следващия мач пак да излязат максимално концентрирани и агресивни. На мен ми се е случвало в някой мач да съм подценявал противника, а това не е добре, както за мен, така и за целия отбор. В ЦСКА няма място за отпускане, тъй като напрежението винаги е голямо, каквото е във всеки един голям клуб", призна той.

Стойко Сакалиев е бивш футболист и на Локомотив Пловдив, а точно черно-белите са следващият съперник на ЦСКА.

"Помнете ми думата - ЦСКА ще победи без проблеми, с 3-4 гола разлика. Със сигурност ще повлияе и проблемът между собственика на смърфовете Христо Крушарски и футболистите. На този етап Локомотив не е от класата на ЦСКА, а и без Мартин Камбуров гостите вече ще изглеждат по различен начин. Играл съм с Камбуров в ЦСКА, познаваме се, много добър футболист е и точно той може да направи разликата. Армейците имат по-голям потенциал, отборът започна да се сработва, а и след победата над Ботев в Пловдив, самочувствието им се е повишило още повече", завърши Стойко Сакалиев.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Стойко Сакалиев е играл с Мартин Камбуров и в Локомотив Пловдив. Двамата даже са участници в паметното градско дерби срещу Ботев, завършило 4:0 за Локо в дебюта на треньора Ясен Петров. Тогава Сакалиев асистира именно на Камбуров за едно от попаденията във вратата на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 40
28.06.2018
27.06.2018
27.06.2018
22.06.2018
03.12.2017
29.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тия видяха на п**та малко извара и решиха че е мандра.Като ви шибнат и ще уревете урталъка.Наздрави Стойкооо,как е братчетката,смотльо?
-1
 
 
Посредствен от всякъде.С една победа срещу резервите ни станаха фактор.Вшопското равно поле играе отбор от Етрополе.С на Литекс играчите пред на микрето припознавачите.Стойо си беше леке като футболист,а сега е в миманса и с подобни плонжове излиза от дупката ,за да го забележат.
-2
 
 
Да го лапаш на микренското джудже,пе*ал.
0
 
 
А откъде знае ? Купиха ли вече мача?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: