ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ВМРО-НИЕ в акция срещу себе си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 05.03.2012Коментари (8)2397
© Plovdiv24.bg
Със светлоотразителни жилетки, каски и поставили конуси, от ВМРО-НИЕ стартираха акция срещу опасните улични дупки на входа на Пловдив - Карловско шосе.

Вместо да ходим със застраховка «Живот» в джоба - да предизвикаме обществен дебат и ефективни мерки, но мерки не на парче - слоганът на бившите управляващи.

Интересното е, че тези дупки са "наследството" на пловдивчани, което остави от управлението си бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов. Припомняме му публикация от 10 януари, в която става ясно, че т.нар. голямо асфалтиране на дупки в края на мандата му всъщност явно не е било качествено, тъй като едва няколко месеца по-късно наскоро закърпените дупки отново са зейнали. За подобни случаи продължават да ни сигнализират наши читатели почти ежедневно.

Наскоро стана ясно, че са отпуснати 100 000 лв. на районните кметове за спешно запълване на зейналите отново след последното "предизборно" експресно кърпене на улични дупки, което за сметка на това беше широко прокламирано от Славчо Атанасов и екипа му като изключително качествено и едва ли не като голямо геройство. Времето обаче показа друго.

Една от очевидно популистките идеи на тогавашното управление бе да слагат печати върху новозакърпените дупки, които били гарант за качество. 

"Печатът пада с асфалта, така че, който ги е слагал тези печати, толкова е мислил", бе лаконичният коментар на настоящия кмет Иван Тотев по темата.

Логично е да се зададат въпросите: Какво направи Славчо Атанасов през 4-те години на мандата си? Защо остави дупките в наследство на следващото управление? С каква съвест неговите съпартийци изобщо коментират проблемите с дупките, след като те претърпяха пълен провал именно на тази база?

Plovdiv24.bg, като най-четена медия в Пловдив, ще даде възможност на Славчо Атанасов и екипа му да отговорят на тези три въпроса, но надали екс-градоначалникът ще се осмели.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
е то след този снеговалеж и температури, каквато и кръпка да бяха направили почти сигурно нямаше да оцелее, та и времето доста им помогна - на дупките де
на 05.03.2012 г.
+2
 
 
Славчо що тъй бе? Ти откак стана директор на овеселително заведение само смешки правиш!
-2
 
 
Минавам по Карловско поне 2 пъти на ден от край до край (в града).Има отворени дупки,ремонтирани от общината декември миналата година.
+7
 
 
Нека да извикат на протест и балдъзата на Славчо,дето не е в далаверата за 3 милиона за лекарства,а също така и гърците,дето ремонитрат Синдикалния дом.Нека да дойде и Славчо,след кат ообясни как е дал разрешение да се строи хотел на гребната.
+7
 
 
това се казва дървени празни комунистически глави !По-добре се маскирайте на клоуни и ходете по главната хората да се забавляват с вас като ви ритат по задните чсти ВМРО-КЛОУНИ сте ВИЕ
+8
 
 
Е, през предишното управление, Карловско шосе си беше същото като сега. Какво протестират?
+12
 
 
хаха :) Колко вярно. То бива, бива наглост, ама тези от ВМРО-то направо се оливат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: