ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Скандал заради плейбойка с тлъста заплата гръмна в НЕК
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 22.10.2013Коментари (21)6745
©
Скандал заради плейбойка с тлъста заплата гръмна в НЕК. Новоназначената красавица, която се подписвала под заплата от 3000 лева, се снимала за множество еротични мъжки списания. Снимките й разпространи в своя Facebook нейна дългогодишна колежка.

"Шок и ужас или тотално падение?", пита Елена Миланова в нета, която твърди, че работи в компанията от 15 г. "От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво", обяснява Елена. След като разпитала колегите си, тя разбрала, че младата красавица се казва Елена Бончева.

Кратко проучване в Google показало, че новата колежка се е изявявала и като еротичен модел. Бончева била назначена преди 2-3 седмици като технически сътрудник в управление "Обществени поръчки". "Толкова е млада, но пробивна и по-компетентна от мен", размишлява Миланова.

"Очевидно новите ръководители на НЕК или техните шефове са решили да презаредят "системата", като пуснат малко "високо напрежение" в родната енергетика. И как не - в едно списание новата ми "колежка" заявила, че всичко в нея е напълно естествено и че имала пиърсинг на най-интимното възможно място и това я възбуждало. О, Боже!", допълва още възмутената служителка. Приятелите на Миланова обаче приемат новината с чувство за хумор. "Ако не друго, за разлика от парламента, едва ли в НЕК отсъстват от работа", пише Борислав Иванов. "Как да се сърдиш на умна жена, че се възползва от слабостите на мъжете?", пита реторично и Мая Живкова. Не липсват и закачливите коментари. "Освен обществени поръчки, лични изпълнява ли?", пита потребител с името Попай Моряка, като допълва: "Доста енергия има в нея, нищо чудно, че е в НЕК".

НЕК: Не получава толкова пари

"Да, имаме назначен такъв човек на работа в НЕК". Това заявиха от пресцентъра на компанията след проверка в отдел "Личен състав". Елена Бончева работи отскоро като технически сътрудник в централното управление.

Ръководството най-вероятно все още не е запознато със случая, още по-малко да е взело някакво решение по него, коментираха още от НЕК. Категорично обаче не са верни коментарите за заплатата на Елена Бончева, тъй като в компанията такива възнаграждения няма, казаха още от НЕК.

Елена: Всичко по мен е естествено

24-годишната Елена Бончева е родена в Нови пазар и е израснала в Бургас. Като малка живяла в родния си град. По-късно отива в Шумен, където учи. А след това се премества трайно в София.

Дебютът й е на страниците на Playboy - с фотосесия, заснета от Васил Къркеланов в билярд клуб. Провокативните й снимки излизат в броя от април 2006-а година. Тя не е на корицата, но е "момиче на броя". Фотосите й са публикувани на няколко страници. Появили се по-късно в интернет, те предизвикват фурор в сайта "Номер 69". В краткото описание, които дава за себе си, Елена твърди: "Всичко по мен е естествено". По снимките има над 100 коментара, като потребителите основно спорят красива ли е Елена, всичко по нея естествено ли е, или "има подобрения".

През 2008 г. Бончева се появява и в списание FHM, където отново има две страници със снимки.

Преди да постъпи на работа в НЕК, блондинката е била ангажирана от модни агенции, участвала е в ревюта. В интернет обаче трудно може да се открие информация за образованието й, както и за квалификациите, с които е спечелила поста си в НЕК. Нейни колеги от компанията коментират, че в отдел "Личен състав" на НЕК има "оскъдна информация за автобиографията й, както и за предишните й длъжности".

Била е момиче на броя

Мартин Захариев, бивш издател на "Плейбой" и депутат от "Коалиция за България"

От вас научавам името на момичето. Определено фотосесията в "Плейбой" е правена след мен. Аз приключих сделката в началото на 2006 година, а доколкото разбирам снимките са от април 2006-та. Не познавам Елена Бончева лично, не съм я срещал. По архивите виждам, че е била момиче на броя. В същото издание на корицата е Жасмина от "Сделка или не". Не бих могъл да коментирам професионалните й качества на настоящото й работно място. Но не съм съгласен, че само заради еротична фотосесия отпреди 6-7 години може да се съди за това.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Що в НЕК а не в ДКЕВР?!? Така де,хем ще сваля цената на тока хем ще вдига на мъжката част от населението...напрежението ;)
Aнонимен
на 22.10.2013 г.
0
 
 
не виждам нищо лошо.ако само грозотии и кривотии се назначават по-добре ли ще сме?
Aнонимен
на 22.10.2013 г.
+3
 
 
Мани я куртизанката, тя е ясна...! Ами това как не ви дразни, се чудя: Мартин Захариев, бивш издател на "Плейбой" и депутат от "Коалиция за България"!?!?
+2
 
 
Това дали е подходящо за случая: "Као секретарица е ДУПЕ, ала као дупе е върла ФАНТАСТИЧКА.."?
+2
 
 
Ако момичето има две висши образУвания, дълъг трудов стаж и тясна специалност, как да не получава прилична заплата. :)
Aнонимен
на 22.10.2013 г.
0
 
 
Кой знаи кои шеф я думка ,вместо да се оправдава пред жена си и да се крие сега ще си има оправдание ,че е бил с колежка ,а и така ще може да я контролира и да си я праска когато му стане
0
 
 
Скандален е начина на мислене на Елена Миланова и това, че всички медии са се захванали с тази тема.
+1
 
 
Имате ли представа момичето колко длъжности изпълнява нормално е да взима 3 бона :D
+1
 
 
И кое скандалното? Голите снимки или голямата заплата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Covid-19
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Серия от трусове в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: